vrijdag 3 april 2009

CIRQUE du JUSTITIA

KOMT DAT ZIEN! KOMT DAT ZIEN! Groots theaterspektakel op het Vrouwe Justitiaplein, in Utrecht. De spelers in dit stuk: een rancuneuze Officier van Justitie, een ‘objectieve’ rechter en een groot aantal krakers.

En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: De krakers zijn de afgelopen jaren meerdere malen illegaal hun huisje uit gezet. De grote boze officier van justitie vindt het feit dat zij hun huis kwijt zijn onvoldoende. De krakers moeten boeten! Hoe dit afloopt is natuurlijk een grote verassing.

Om de afloop van dit spannende plot te zien, is iedereen natuurlijk van harte welkom om te komen kijken. Het spektakel zal worden opgefleurd met muziek, een WegGeefWinkel stand, eten en drinken, spelletjes, circusacts en een hoop gezelligheid. Dit alles zal te vinden zijn op het plein voor de rechtbank Utrecht.

Dus komt allen! Om je steun te betuigen aan de krakers, voor de gezelligheid en om er een mooie dag van te maken. De eerste voorstelling zal al om 9 uur beginnen, en de zaal blijft de gehele dag beschikbaar. De dag zal afgesloten worden met een gezellig feestje.

Mocht je óók door het OM zijn uitgenodigd (dagvaarding) voor deze show, op donderdag 2 april is er van 19:00 tot 22:00 uur een infoavond in het ACU, Voorstraat 71 te Utrecht. Meer info op: http://www.indymedia.nl/nl/2009/03/58466.shtml Dus hopelijk zien we je woensdag 22 april, bij de rechtbank Utrecht.

http://www.arrestantengroep.org

0 reacties:

Een reactie posten