dinsdag 21 juli 2009

Nazi Mars in Bad Nenndorf Verhinderen!

Op 1 augustus willen neo-nazi’s in Bad Nenndorf, Duitsland een zogenaamde treurmars houden. Antifascisten willen dit verhinderen. Kijk voor meer info op badnenndorf.blogsport.de

De nationaal socialisten (of nationale socialisten, autonome nationalisten, nationalistische autonomen, nationaal socialistische autonomen, autonome nationaal socialisten, autonome nationalistische socialisten, of wat voor andere verwarrende termen ze zichzelf willen geven) willen graag een rondje lopen (met vlaggen en symbolen rechtstreeks gestolen van antifascisten) om aan te geven dat ze verdriet hebben over hun gevallen kameraden. Deze gevallen kameraden zijn in dit geval oorlogsmisdadigers.


SS-ers die in de Tweede Wereldoorlog allerlei smerige misdaden hebben uitgehaald op onschuldige burgers. SS-ers die na de oorlog in een Engels gevangenenkamp gestopt zijn in Bad Nenndorf en daar gestorven zijn. Volgens de huidige nazi’s is dit natuurlijk gebeurd onder verdachte omstandigheden en ging gepaard met zware onterechte mishandeling van hun grote voorbeelden. De arme SS-ers hadden deze behandeling natuurlijk niet verdiend!


Ook eisen de nazi’s een herziening van de geschiedschrijving aangaande de Tweede Wereldoorlog. Hitler en zijn kornuiten hadden allemaal niet zo slecht bedoeld, werkgelegenheid was nog nooit zo hoog (bommen maken en Joden vergassen vergt wat man-uren natuurlijk) en we hebben toch wel mooi de Autobahn aan Adolfje te danken!


Vorig jaar werd de treurmars opgeleukt met een bezoek van onze eigen grote NVU-voorman: Constant Kusters!! De NVU-führer hield enkele toespraken waarvoor hij binnenkort voor het Duitse gerecht moet verschijnen. Om één of andere reden is Kusters een graaggeziene gast in nazi-kringen in Duitsland. Blijkbaar komen zijn speeches in het Duits beter uit de verf dan in het Neerlands. Meneer vertelde leuk dat Iran Israel met kernbommen van de kaart moest vegen. En dat mag je niet zeggen in Duitsland. Dus Herr Kusters mag voor het gerecht verschijnen.


Het is niet duidelijk of Kusters dit jaar weer een toespraak gaat houden, maar omdat de banden tussen Nederlandse en Duitse nazi’s blijkbaar erg nauw zijn vraagt de Duitse Antifa of “we” onze troep even komen ophalen. Bad Nenndorf is een klein dorpje in de buurt van Hannover en deze regio heeft een overschot aan nazi’s rondlopen die maar al te graag met geweld hun “mening” overbrengen op lokale antifa’s en andere politieke tegenstanders. Door de enorme inzet van politie en criminalisering door de media werd vorig jaar het antifa-protest vrijwel onmogelijk gemaakt. Daar lijkt niet veel verandering in gekomen te zijn, maar toch is het belangrijk om tegengas te geven aan dit racistisch tuig. Criminalisering en politierepressie kan geen excuus zijn om nazi’s dan maar te laten lopen en hun smerige propaganda te laten spuien.


Dus antifa-groepen uit Duitsland, Nederland en Engeland roepen op om het nazi-tuig van de straten te halen. Geen excuus voor racisme, geen excuus voor nazi-oorlogsmisdaden, geen revisionisme van de Tweede Wereldoorlog en geen ruimte voor Nazi’s!!!


Op dit moment zijn er geen plannen voor een openlijke busreis vanuit Nederland. Wel gaan mensen op eigen houtje. Wanneer je gaat let dan op dat je niet alleen reist als je erg opzichtig Antifa bent.

0 reacties:

Een reactie posten